Zoals reeds eerder gemeld gaat het souper door op zaterdag 11 maart in 't Choufke.
Voor de prijs van 50 euro (of 65 euro met wijnen en koffie inbegrepen) stelt de chef volgend menu
voor :
Het dessert dat ik hier niet gekopieerd krijg bestaat uit: Tarte Tatin met vanilleijs en een crumble van speculoos en meringue.
Inschrijven tegen 8 maart via de blog !
7 opmerkingen:
menu :
- een glaasje cava met een voorafje
- rundstartaar, oester, kwarteleitje, wasabicrème, brioche met peterseliepoeder, sucrine en zeekraal
- gebakken skreihaas, structuur van butternut, driemaal kool, knolselder met crunchy marcona amandel, kalfsjus, wolkje van speck de prosciutto
- Tarte tatin, vanilleijs, butterscotch, speculoos en meringecrumble
Dirk en Krista zullen aanwezig zijn !
albert en pascale present
François en Martine zullen er ook zijn
Pierre en Martine
zullen er zijn
Stef en Annick present!
Marc en Sandra komen ook.
Een reactie posten