16 februari 2017

Souper op 11 maart

Zoals reeds eerder gemeld gaat het souper door op zaterdag 11 maart in 't Choufke.
Voor de prijs van 50 euro (of 65 euro met wijnen en koffie inbegrepen) stelt de chef volgend menu
voor :


Het dessert dat ik hier niet gekopieerd krijg bestaat uit: Tarte Tatin met vanilleijs en een crumble van speculoos en meringue.

Inschrijven tegen 8 maart via de blog !

7 opmerkingen:

albert zei

menu :
- een glaasje cava met een voorafje
- rundstartaar, oester, kwarteleitje, wasabicrème, brioche met peterseliepoeder, sucrine en zeekraal
- gebakken skreihaas, structuur van butternut, driemaal kool, knolselder met crunchy marcona amandel, kalfsjus, wolkje van speck de prosciutto
- Tarte tatin, vanilleijs, butterscotch, speculoos en meringecrumble

De Duytsche Dirk zei

Dirk en Krista zullen aanwezig zijn !

albert zei

albert en pascale present

Anoniem zei

François en Martine zullen er ook zijn

Anoniem zei

Pierre en Martine
zullen er zijn

Stef zei

Stef en Annick present!

Marc zei

Marc en Sandra komen ook.